035 - 204 88 04

Opslagruimte nodig in Utrecht?

Opslagruimte in de regio Nieuwegein

Een veelgehoord probleem in ieder huishouden: ruimtegebrek. Voor mensen die niet zo gauw iets weggooien of voor diegenen die in een verhuizing zitten, of de inboedel van hun zoon die op wereldreis willen opslaan is er nu de oplossing! In Nieuwegein en in de nabije omgeving van Nieuwegein bieden wij talloze opslagruimte aan. De oplossing voor al uw ruimteproblemen! Of het nu gaat om een aantal dozen of twee auto’s, wij bieden elke vorm van opslagruimte aan. Woont u in Nieuwegein of omgeving Nieuwegein? Neem dan gratis contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verschillende vormen van opslagruimte

Wij bieden diverse soorten opslagruimte aan in de omgeving Nieuwegein voor verschillende soorten goederen. Wilt u uw boot in de winter droog stallen? Of bent u op zoek naar een archiefruimte in Nieuwegein? Onze opslagruimte is altijd warm, droog en goed beveiligd. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor opslagruimte belt u 035 - 204 88 04 Of vul het contactformulier hiernaast in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Utrecht en omstreken

Hoofdvestiging