035 - 204 88 04

Opslagruimte nodig in Utrecht?

Beveiligde opslag in Utrecht

Welke reden u ook heeft voor het opslaan van uw spullen, vanzelfsprekend wilt u dat uw kostbare goederen te allen tijde veilig zijn. Om deze reden biedt ons bedrijf u in Utrecht de mogelijkheid voor beveiligde opslag. Bij beveiligde opslag worden uw bezittingen maximaal beveiligd gestald in een opslag die voorzien is van de modernste beveiligingssystemen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging. Als u in de regio Utrecht kiest voor onze beveiligde opslag, kunt u er zeker van zijn dat alle risico’s zijn geminimaliseerd!

Veilige opslag voor bedrijven en particulieren

Voor een opslagruimte in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres voor een betaalbare en goed beveiligde opslag van uw waardevolle spullen. Of u nu een aantal dure items uit uw inboedel wilt laten opslaan of uw belangrijke en gevoelige bedrijfsdocumenten; in onze opslag is alles maximaal beveiligd. Onze opslagruimtes zijn voorzien van de beste alarmsystemen en bovendien is er constant elektronische surveillance. Niemand zal dus ongezien in de buurt kunnen komen van uw waardevolle spullen!

Onze beveiligde opslag is beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Aarzelt u dus niet en kiest u in Utrecht voor onze uitstekende beveiligde opslag. Wij leggen u graag tot in de details uit hoe we de veiligheid van uw opgeslagen goederen kunnen garanderen, zodat u uw spullen met een gerust hart kunt achterlaten. Woont u in Utrecht of omgeving en wilt u uw goederen bij ons laten opslaan? Of wilt u meer weten over onze beveiligde opslag? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Utrecht en omstreken

Hoofdvestiging