035 - 204 88 04

Opslagruimte nodig in Utrecht?

Motorstalling in Utrecht

Bent u op zoek naar een veilige, droge plek om uw motor te stallen tijdens de wintermaanden in Utrecht? In de maanden oktober t/m april kunt u bij ons in Utrecht terecht voor motorstalling. De units die wij hiervoor gebruiken zijn speciaal ingericht voor motorstalling en zijn voorzien van stopcontacten. Onze motorstalling is altijd droog, schoon en verwarmd. Daarnaast worden de units goed beveiligd. Er zijn verschillende soorten motorstalling mogelijk bij ons in Utrecht en in de omgeving van Utrecht. We hebben motorstalling met meerdere motoren in één ruimte (Budget), uw eigen unit voor één motor (Comfort) of uw eigen ruimte voor twee motoren (Comfort +).

Voordelen van onze motorstalling

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het stallen van uw motor in Utrecht en omstreken? Wist u dat wij bijvoorbeeld ook druppelladers op elke vestiging te koop aanbieden tegen zeer scherpe tarieven? Voor het stallen van uw motor of andere vormen van opslagruimte in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres! Bel ons op 035 - 204 88 04 of vul het contactformulier in.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Utrecht en omstreken

Hoofdvestiging