035 - 204 88 04

Opslagruimte nodig in Utrecht?

Ruimtegebrek in Utrecht?

Ons bedrijf staat bekend als de specialist in opslagruimte in Utrecht. Tegen de laagste tarieven bieden wij opbergruimte als oplossing voor uw ruimtegebrek. Onze ruimtes zijn verwarmd, hebben goede ventilatie en zijn bovenal zeer veilig. Heeft u dus last van ruimtegebrek in Utrecht? U lost uw ruimtegebrek op door ons in te schakelen.

Huurt u opslagruimte bij ons? Dan maakt u bij ons gratis gebruik van een verhuisbus of aanhangwagen (vraag naar de voorwaarden)! Bel snel naar 030-799 08 35 en wij maken een reservering voor u.

Contact voor ruimtegebrek in Utrecht

Heeft u nog vragen over onze diensten en tarieven? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of zelfs direct uw ruimtegebrek in Utrecht verhelpen? Wij zijn u graag van dienst! U kunt ons bereiken via het nummer 035 - 204 88 04. Of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Utrecht en omstreken

Hoofdvestiging