035 - 204 88 04

Opslagruimte nodig in Utrecht?

Opslagruimte in Houten

Gaat u verhuizen en heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor alle spullen die u even niet nodig heeft? Heeft uw partner een hobby die u liever opslaat in een opslagruimte dan dat de hele woonkamer er vol mee staat? Wij bieden in Houten en in de omgeving van Houten opslagunits aan tegen voordelige tarieven. Ook uw oude bankstel of keuken kunt u bij ons kwijt. Wij hebben opslagruimte in Houten in elk formaat. Het huren van opslagruimte kan voor lange, maar ook voor kortere periodes. U huurt al vanaf één week! Zoekt u opslagruimte in Houten? Zoek niet verder!

Talloze mogelijkheden voor opslagruimte

Wilt u alles weten over de talloze mogelijkheden voor het huren van opslagunits in Houten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons via het nummer 035 - 204 88 04 of geef uw vragen door via het contactformulier hiernaast en wij zullen zo snel mogelijk met een antwoord komen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Utrecht en omstreken

Hoofdvestiging